Hostel citadella

La poalele cetatii Deva

Proiectul Hostel Citadella a inceput cu motivatia de a impartasi experientele noastre de calatorie. Cu putina experienta in domeniu si multa munca grea, am inceput sa construim aceasta locatie.
Cu rabdare si deschidere fata de dorintele si interesele clientilor speram sa construim un loc in care oamenii sa se simta ca acasa, promovand in acelasi timp diversitatea si dragostea pentru natura si cultura. O casa pentru calatorii din toate categoriile sociale care cauta un loc fericit si confortabil pentru a se simtii ,,acasa’’.
Ne propunem sa fim o adevarata familie, un loc in care oamenii se simt imbogatiti intalnindu-se, impartasind si bucurandu-si timpul cu ceilalti.

Camere

Capacitatea totala a hostelului este de 65 de locuri . Hostel Citadella ofera camere private cu bai comune precum si dormitoare comune de 4,6,8 si 10 paturi cu un design excelent si vibratii bune.

Facilitati

Misiunea nostra este sa oferim un spatiu de intalnire unde prietenia si viata din Transilvania sunt prezente. Cautam nopti de povesti incredibile, noi legaturi si inceputuri, traim momentul, cautam ceva mai mult....

explorati zona

Ne aflam într-o regiune minunată, plină de frumusețe, farmec și aventura. Ne face placere sa va fim gazde si sa va indrumam in calatoria dumeavoastra.

Activitati si evenimente

In colaborare cu partenerii nostrii va oferim urmatoarele:

  • Ture montainbike
  • Ture offroad auto
  • Zbor cu parapanta
  • Drumetii montane
  • Citadella festival
  • Jazz festival
  • Echitație, plimbări cu trăsură

Activitatiile se desfasoara in afara locatiei contra cost. Pentru detalii si programari, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin formularul de contact.

Localizare

Suntem la doar cativa pasi de Telecabina de la poalele Cetatii Devei , Aqualand si Parcul Central si la doar 5 minute de mers pe jos de centrul vechi si forfota orasului….